Aktuális ajánlataink

Őszi szünet a Laetitiában

Töltsön el néhány kellemes napot nálunk gyermekeivel az őszi szünetben! 6 év alatti gyermek ingyen, 6-14 éves gyermek féláron szállhat meg nálunk 2019. október 26 és 2019. november 4. között, ha a gyermek két felnőttel együtt érkezik, és egy szobában szállnak meg. Az ajánlat minimum 2 éjszakás foglalás esetén érvényes. A kedvezmény a szállásdíjból kerül levonásra, az egyéb igénybe vett szolgáltatások (reggeli, szauna) teljes áron kerülnek felszámításra. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

Késő őszi kikapcsolódás

Foglalható: 2019. november 1.- 2019. november 30. Foglalja le szállását legalább 3 éjszakára novemberben és 10% kedvezményt adunk a szállásdíjból! A kedvezmény a szállásdíjból kerül levonásra, az idegenforgalmi adó és az egyéb igénybe vett szolgáltatások (reggeli, szauna használata) teljes áron kerülnek felszámításra. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

Szépkorúak kedvezménye

Foglalható: 2019. november 1.- 2019. december 23. Nyugdíjas vendégeink 10 % kedvezményt kapnak a szállásdíjból, amennyiben legalább 3 éjszakát eltöltenek nálunk a november 1. és december 23. közötti időszakban. Az ajánlat igénybe vételének feltétele a nyugdíjas igazolvány felmutatása. Kérjük, ne felejtse otthon! A kedvezmény a szállásdíjból kerül levonásra, az idegenforgalmi adó és az egyéb igénybe vett szolgáltatások (reggeli, szauna használata) teljes áron kerülnek felszámításra. Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.

Kaposvári Advent

Fedezze fel a kaposvári adventi vásárt és pihenjen meg nálunk! Töltsön el legalább két éjszakát vendégházunkban 2019. december 1. és 23. között és ajándékba kap 1 óra szaunázást. (Szobánként 1 óra ajándék szaunázás vehető igénybe).

Szilveszter

Ha 2019. december 29. és 2020. január 2. között száll meg nálunk minimum 2 éjszakára, szobánként egy óra szaunázást és egy üveg pezsgőt adunk ajándékba. December utolsó hetében érvényes szállásdíjainkat megtalálja árlistánkon.

Ajánlataink csak közvetlen foglalás esetén érvényesek.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.